NIEUWE FIN-WEBSITE

De FIN is bezig met een nieuwe website! Gevraagd: Uw logo, inspirerende voorbeelden en fondsinformatie.
lees verder >>

Strong cross-party alliance in European Parliament for easing philanthropy’s work for public good across Europe

Brussels, 7 October 2019 – MEPs, representatives of the European Commission and the European Economic and Social Committee and relevant stakeholders from philanthropy, civil society and social economy discussed ways to create a truly European space for donors and encourage cross-border generosity, solidarity and civil actions.
lees verder >>

Laatste kans voor forse korting filantropie-conferentie

Van 5 tot 7 november organiseert de European Venture Philanthropy Association hun jaarlijkse conferentie rondom ‘filantropie 2.0’.
lees verder >>

Ronald van der Giessen in Vakblad Fondsenwerving

Interview met Ronald van der Giessen en Siep Wijsenbeek in Vakblad Fondsenwerving - 1 oktober 2019
lees verder >>

Rijksbegroting geen verrassingen voor de filantropie

De op Prinsjesdag gepresenteerde Rijksbegroting laat geen verrassingen zien voor de filantropische sector. Het is vooral een bevestiging van bestaand beleid of beleid in wording.
lees verder >>  NIEUWE FIN-WEBSITE

  Zoals aangekondigd in de voorjaars-ALV zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe FIN-Website. Het ‘visual design’ is al afgerond en wij verheugen ons er op om het nieuwe en frisse ontwerp met u te delen op de ALV van woensdag 14 november. 

  Uw fonds op de FIN-website     
  De leden vormen samen de FIN, daarom komen de FIN-leden prominent in beeld op de nieuwe website. Hiermee willen wij laten zien hoe breed en divers de sector is en bovendien de representatie van de FIN zichtbaar maken voor de belangenbehartiging. Met inspirerende voorbeelden van projecten willen wij laten zien hoe de FIN-leden werken en wat het maatschappelijk belang van onze sector is.       

  Inlog voor leden    
  Bij de lancering van de website ontvangt u een eigen inlog, hiermee kunt u uw gegevens aanpassen en aanvullen. Tevens geeft uw inlog toegang tot afgesloten documenten en informatie, zoals contactpersonen van andere FIN-leden (voorheen het FIN-Extranet). Desgewenst kunt u hier ook uw ANBI-gegevens publiceren (voorheen het FIN-Portal).          

  Gevraagd: Uw logo, inspirerende voorbeelden en fondsinformatie    
  Uw fonds wordt op de nieuwe website weergegeven met uw eigen logo. Indien uw fonds is getoetst, wordt het kader met uw logo opgesierd met een speciale vermelding! Als bezoekers van de FIN-site op uw logo klikken, wordt de door u ingevulde informatie zichtbaar.
   
  Wij ontvangen daarom graag z.s.m. van u:

  • Uw logo per e-mail (info@verenigingvanfondsen.nl) in een van de volgende bestandsformaties (in volgorde van voorkeur): 
   • .svg
   • .ai
   • .eps
   • .png (minimaal 660 px breed bij 360 px hoog)
  • Inspirerende voorbeelden van projecten. Wij hebben al vele inspirerende projecten van u mogen ontvangen en deze blijven nog steeds van harte welkom!

  Informatie over uw fonds en uw toestemming om uw fonds op de FIN-website te vermelden via het onderstaande informatieformulier:

  Informatieformulier (LINK)

   

  Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!

   

   

  Terug